Ledningsstab, Bemanningscentral


Vill du jobba med oss?
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du har möjlighet att göra skillnad? Då kan ett semestervikariat i Finspångs kommun vara rätt arbete för dig! Bemanningscentralen söker nu semestervikarier inom personlig assistans inför sommaren 2023.

Att arbeta som semestervikarie
Att arbeta semestervikarie under sommaren 2023 innebär att du arbetar på schema under ett antal veckor mellan 1 juni - 31 augusti. 

Möjlighet till extra ersättning
Denna sommar finns möjlighet att som semestervikarie inom Vård-och omsorg samt Social omsorg att ta del av extra ersättning upp till 10 000 kr. En förutsättning är att du då kan ta ett schema utan egna önskemål. 

Reseersättning för dig som arbetar i ytterområde i sommar
Som semestervikarie i våra ytterområden så står arbetsgivaren för milersättning räknat från centrala Finspång till och från din arbetsplats. 

Personlig assistans
Att arbeta som personlig assistent innebär att du är ett stöd i brukarens vardag så att personen i fråga kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Du hjälper brukaren med vardagliga sysslor som personlig hygien, av- och påklädning, att inta måltider och mycket mer. Arbetsplatsen är brukarens hem. Hos vissa av våra brukare kan jourarbete förekomma.

Vem är du?
Du som söker gillar att arbeta med människor och har en god samarbetsförmåga. Du är lugn och stabil i stressade situationer och har god självinsikt. Som person är du även engagerad, flexibel och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare omvårdnadsutbildning eller arbetslivserfarenhet inom området, men det är inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du behöver ha fyllt 18 år innan din anställning börjar. Detta för att kunna utföra alla arbetsuppgifter som ingår i tjänsten för att kunna stödja brukarna enligt lagen om LSS. Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska i både tal och skift, och vi ser gärna att du har goda datorkunskaper samt god datorvana. Körkort är krav hos vissa av våra brukare. Då våra verksamheter har behov av personal dygnet runt så behöver du kunna arbeta dag, kväll och helg. I vissa tjänster vaken natt och sovande jour. 

Urval sker löpande, så sök redan idag! 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2022-06-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 30
Sysselsättningsgrad 75-100 %
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1076
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4428704
Publicerat 2023-01-17
Sista ansökningsdag 2023-07-17

Tillbaka till lediga jobb