Samhällsbyggnad, Fastighetsavdelning

Fastighetsavdelningen söker vaktmästare till enheten sport och anläggning.

Vill du jobba med oss?

Som vaktmästare på sport och anläggning skapar du och dina medarbetare goda möjligheter till en aktiv fritid för Finspångs medborgare och besökare. Kom och gör Finspångs fritid och friluftsliv attraktivt tillsammans med oss!

Dina framtida arbetsuppgifter

Tjänsten som vaktmästare på sport och anläggning är placerad hos Fastighetsavdelningen som i sin tur är en del av Sektor samhällsbyggnad. Sektorn arbetar, utöver fastighetsförvaltning, även med frågor som rör kost- och måltid, transport, lokalvård, bygg och miljö, samhällsplanering samt räddningstjänst.

Som vaktmästare på enheten sport och anläggning blir du en del av ett arbetslag som sköter Finspångs kommuns idrottsanläggningar där Arena Grosvad är den största. I den anläggningen ingår bland annat konstgräsplan, fotbollsplaner, ishall, bandyplan, friidrottsarena, bågskyttebana, konstsnöspår, motionsspår, MTB-spår samt Finspångs största idrottshall Aluceum. I enheten ingår även drift och skötsel av Finspångs kommuns övriga idrottshallar, motionsspår, kanotleder, ridspår och spontanidrottsplatser så som ute-gym och badplatser.

Enheten är ny och du kommer att få vara delaktig i att bygga upp den under ledning av en sport- och anläggningschef.

Rollen innebär också

Fastighetsskötsel, vård av grönytor och ispister, maskinunderhåll, lokalvård samt andra förekommande arbetsuppgifter på idrottsanläggningar och badplatser.

Arbetet är schemalagt och bedrivs 7 dagar i veckan, från morgon till kväll samt nätter i undantagsfall. Jour samt beredskap kan förekomma.

Vem är du?

  • Du har tidigare erfarenhet av arbete med vård av grönytor och ispister.
  • Du har erfarenhet av att hantera de maskiner och fordon som kan förekomma i arbetet. 
  • Du är en pålitlig person med hög ansvarskänsla samt är trygg i ditt arbete.
  • Du har ett eget driv och ser vad som behöver göras i den dagliga verksamheten och tar gärna initiativ för att utveckla den.
  • Du är engagerad genom att du bidrar till en lärande organisation och delar med dig av din kunskap och har en vilja att utvecklas.
  • Du är serviceinriktad genom att du alltid visar ett gott bemötande och har kunden i fokus. - Du har god social kompetens och är en ambassadör för verksamheten.
  • Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och kan ta egna initiativ, då arbetet är självständigt och kräver flexibilitet.
  • Du har B-körkort

 

Meriterande är:

Att vara väl förtrogen med idrottsanläggningar, badplatser, kanotleder och skidspår i Finspångs kommun.

Erfarenhet av service och reparationer av de maskiner som förekommer i arbetet, maskinförarkort och att du har ett intresse för idrott, motion och friluftsliv.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Om du är intresserad, tveka inte, ansök redan idag.

Innan tillsättning kommer vi vilja se ett utdrag från belastningsregistret. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/313
Kontakt
  • Patrik Eriksson, 012285391
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Zurück zu Stellenangeboten