Hällestadgården

Arbetsuppgifter

Finspångs kommun söker två till tre medarbetare till Åstugan, Hällestadgården. Åstugan är ett demensboende som ligger ca 14 km utanför Finspång. Utbyggnaden av Åstugan beräknas bli klar hösten 2023, därav utökning av antalet tjänster. Totalt kommer det finnas tio lägenheter.

Arbetet kräver att du är ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi vill också att du är med och bidrar till en god arbetsmiljö och ett gott samarbete.
Du har positiv inställning till arbetet och är inte främmande för varken nya uppgifter eller verksamhetsförändringar. Du samarbetar bra med andra människor, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du har en förmåga att ta egna initiativ och uppnår resultat som motsvarar verksamhetens mål.

Ditt kommande jobb hos oss är viktigt och kommer att påverka hur andra människor upplever sin vardag. Vårt mål är att de som bor på Åstugan ska ha en meningsfull dag efter deras individuella behov och önskemål. Vi strävar efter att det ska finnas något att se fram emot och skapar och genomför därför aktiviteter tillsammans med brukarna, bland annat utevistelser som ses som en mycket viktig aktivitet. Därför ser vi gärna sökande som tycker om att anordna aktiviteter både inom- och utomhus och som kommer med nya idéer för att utveckla vår verksamhet och för att berika brukarnas vardag.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, städning, hantering av tvätt, delegerade medicinska uppgifter mm.

Du dokumenterar i Life Care och medverkar till att skapa genomförandeplaner tillsammans med den boende och närstående.

Arbetet utförs efter ett fast schema med helgtjänstgöring varannan helg samt arbetsplatsträffar som ligger i schemat var 5:e vecka.  Arbetet kan även innebära arbete på annan enhet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Dokumenterad erfarenhet från demensvård är ett krav. Erfarenhet av lågaffektivt bemötande är meriterande. 

För uppdraget som undersköterska är datorvana önskvärt och du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Vi söker dig som är kontrollerad i stressade situationer där du kan behålla ett realistiskt perspektiv och fokusera på rätt saker. Som person är du lugn och trygg i din arbetsroll, du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du ska vara engagerad och initiativtagande, ha ett professionellt bemötande och ha en god samarbetsförmåga. Du är en empatisk person som har en positiv attityd till ditt arbete och som person är du en positivt bidragande länk till en god arbetsmiljö.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde efter överenskommelse. 

Körkort B är ett krav, då det är svårt med kollektivtrafiken.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hällestad
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/334
Kontakt
  • Gunnel Olah, 012285854
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4428704
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-07-30

Tillbaka till lediga jobb