Nyhemsskolan 1-6

Vill du jobba med oss?

Nyhemsskolan är en F-9 skola som också inrymmer särskola. Skolan ligger med närhet både till centrum och till skog och natur och vi satsar mycket på kreativa lärmiljöer både inomhus och ute, vi har tex en jättefin skolskog.

På F-6 går 175 elever och på skolans 2 fritidshemsavdelningar är ca 100 barn inskrivna. Hos oss ska eleverna få den bästa starten för ett livslångt lärande! Verksamheten på Nyhemsskolan präglas av lärande, arbetsglädje, trygghet och trivsel. Eleverna och elevernas lärande är i fokus och vi har en övertygelse om att alla kan och vill utvecklas. Vi ser till elevens hela skoldag (skola och fritidshem) och vi vill motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Nyhemsskolan har vi under flera år satsat på att utveckla våra lärmiljöer och rastaktiviteter. Vi har satsat på digitalisering och har god tillgång till teknisk utrustning. Vår fina skolskog ger också extra goda möjligheter till aktivitet och undervisning utomhus. Tillsammans arbetar vi fokuserat mot uppställda mål och för att alla ska ha likvärdiga möjligheter till maximalt lärande i en verksamhet fylld av lust och engagemang!

Vi jobbar aktivt med skolutveckling och då framförallt med att utveckla undervisningen. Vi jobbar främjande och förebyggande med elevens mående utifrån välbefinnande i skolan och detta är något som du som lärare kommer att vara högst delaktig i.

Är du nyexaminerad kommer du att ha tid avsatt tillsammans med en mentor.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att vara mentor i årskurs 1.

Du ansvarar för planering, genomförande, utvärdering och dokumentation av undervisningen i dina ämnen. Du kommer att arbeta mycket tillsammans med ditt arbetslag, arbetslag F-3 och framförallt allt med skolans läslärare som jobbar mycket med årskurs 1.

Vem är du?

Du är legitimerad lärare och väl förtrogen med skolans styrdokument.

Du är lugn, stabil, ansvarstagande, flexibel, strukturerad och har lätt för att samarbeta och bygga relationer både med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har eleven i centrum och tar hänsyn till elevernas olika behov och förutsättningar. När någonting inte fungerar som du vill så tar du ansvar för att genomföra förändring eller för att lyfta frågan till rätt nivå och rätt arena.

Du har goda kunskaper i det svenska språket.

Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230807 eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/373
Kontakt
  • Anna Wahl, 012285535
Publicerat 2023-06-23
Sista ansökningsdag 2023-08-01

Tillbaka till lediga jobb