Vård & omsorg, Hemtjänst

Vill du jobba med oss?

Är du driven, utvecklingsfokuserad och samtidigt når resultat genom att motivera och leda andra? Vill du ha ett arbete där du kan göra skillnad? Ett arbete som är både utmanande, meningsfullt och där den ena dagen aldrig är den andra lik? Bli vår nya kollega och sök tjänsten som enhetschef inom hemtjänsten i Finspång!

Hemtjänsten i Finspång består av 6 hemtjänstområden. I tätorten finns fyra utav dem och på landsbygden två. Inom verksamhetsområdet finns även Nattpatrullen som arbetar nattetid inom tätorten, Träffpunkter samt Frivilligverksamhet.

Vi söker nu en enhetschef till Östermalms hemtjänst (tätort). Som enhetschef på Östermalms hemtjänst kommer du att ha ett nära samarbete med enhetschefen för Hårstorps hemtjänst.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som chef har du personalansvar, samt ansvar för verksamhetens resultat avseende brukarkvalitet och ekonomi. Ledarskapet i Finspångs kommun kännetecknas av kompetens och tydlighet och som stöd för dig som chef genomförs bland annat chefs- och ledarutvecklingsprogram regelbundet. Dina närmsta kollegor är enhetschefer inom sektorn, ekonom, HR-konsult samt andra sakkunniga handläggare. Du ingår i ledningsgruppen för hemtjänsten och rapporterar till ansvarig verksamhetschef.

Sektor vård och omsorg har som vision att erbjuda Sveriges bästa äldreomsorg och som chef får du möjlighet till inflytande och påverkan i organisationen där huvuduppgiften är att driva och utveckla verksamheten. Sektor vård och omsorg har påbörjat en spännande resa i digital transformation samt arbetet med omställningen till nära vård.

Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor:

ANSVAR: Vi tar initiativ, är engagerade och genomför fattade beslut. Vi är medskapande och tar ansvar för resultatet.

SERVICEANDA: Vi har brukaren i fokus. Vi möter varje människa med respekt.

UTVECKLING: Vi tänker nytt, omprövar och finner nya lösningar. Vi tar tillvara på kreativitet och samverkan.

Vem är du?

Vi söker dig som har examen från relevant högskoleutbildning gärna med inriktning mot personalfrågor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap, ekonomi, arbetsrätt samt kunskap inom verksamhetsområdet vård och omsorg.

Andra kompetenser och erfarenheter som bidrar till framgång i uppdraget är:

- Ett tydligt verksamhets- och brukarfokus

- Att vara en kommunikativ och trygg ledare

- Förmåga att motivera och inspirera

- Tydlig i ditt ledarskap och förmåga att delegera

- Erfarenhet att arbeta med utveckling, förbättring och kvalitet.

Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift, är ett krav för tjänsten. Vi vill att du som söker är lyhörd och kan ta tillvara medarbetarnas kompetens och utvecklingsmöjligheter. Du agerar affärsmässigt utifrån en helhetssyn vilket bland annat innebär en ekonomisk medvetenhet i förhållande till den egna verksamheten och i förhållande till hela kommunkoncernen. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/424
Kontakt
  • Josefin Linde-Axelsson, 0122-85772
  • Elin Eklund, 0122-85297
Facklig företrädare
  • Vision, 0122-85720
Publicerat 2023-06-05
Sista ansökningsdag 2023-07-05

Zurück zu Stellenangeboten