Rektorsområde S, Storängsskolan

Vill du jobba med oss?

Storängsskolan är en skola som har ett stort engagemang och arbetsglädje. All personal ser möjligheter att tillsammans med eleverna skapa en god lärmiljö som präglas av trygghet och trivsel. På Storängsskolan går det ca 400 elever i årskurserna F-5.  Vi har flera avdelningar på vårt fritidshem och vi söker nu flera lärare i fritidshem till detta arbetslag.

Vad kan vi erbjuda dig?

Möjlighet att arbeta i Utbildningsorten Finspång och på Storängsskolan!

Du kommer att ingå i ett arbetslag med personal från fyra avdelningar som utifrån läroplanen utformar och utvecklar verksamheten. Samarbete med annan personal är viktigt på Storängsskolan.

Dina framtida arbetsuppgifter?

Du kommer att ansvara för att skapa en trygg och lärorik miljö för eleverna på fritidshemmet. Fritidshemmet har en viktig roll för elevers sociala utveckling och lärande och du kommer att vara delaktig i planeringen för elevernas aktiviteter på fritidshemmet.

Rollen innebär också?

Som lärare i fritidshem arbetar du tillsammans med andra lärare under skoldagen. Har du behörighet i något ämne så kan det vara aktuellt att arbeta med undervisning i det ämnet.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en lärarlegitimation för fritidshem, god kommunikationsförmåga och erfarenhet av att arbeta med barn från förskoleklass till årskurs fem. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakt

Tf. rektor, Sophie Thornestedt, 0720–858585, sophie.thornestedt@finspang.se

 

 

 

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230807 eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/262
Kontakt
  • Sophie Thornestedt, 0122-85661
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, 0122-85253
Publicerat 2023-05-03
Sista ansökningsdag 2023-06-03

Tillbaka till lediga jobb