Storängsskolan

Vill du jobba med oss?

Storängsskolan är en skola som har ett stort engagemang och arbetsglädje. Personalen ser möjligheter att tillsammans med eleverna skapa en god lärmiljö som präglas av trygghet och trivsel. På Storängsskolan går det ca 500 elever i årskurserna F-6.  Vi är två specialpedagoger och en speciallärare och söker nu en speciallärare till detta team.

Vad kan vi erbjuda dig?

Möjlighet att arbeta i Utbildningsorten Finspång och på Storängsskolan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som speciallärare på Storängsskolan arbetar du med åk 4–6. Du ansvarar för planering, undervisning, dokumentation och utvärdering av verksamheten runt de specifika elever som du arbetar med. Arbetet innebär också ett särskilt ansvar att följa upp och utvärdera arbetet för att säkerställa att alla elever i behov av anpassningar och särskilt stöd får det. Du kommer att samarbeta med mentorer och lärare utifrån behov på grupp och individnivå. Det ingår att stödja personal i till exempel dokumentation och handledning. Speciallärare och specialpedagoger har återkommande träffar för att, i kollegial anda, diskutera strategier och insatser för eleverna.

Rollen innebär också

I arbetsuppgifterna ingår det att vara delaktig i skolans elevhälsoteam. Elevhälsoteamet jobbar hälsofrämjande.

Vem är du?

Du trivs med att samarbeta och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Det förväntas att du är strukturerad och arbetar målinriktat. Du kan leda och organisera ditt arbete för att skapa en god förutsättning för att eleverna ska nå en hög måluppfyllelse och god trivsel. Du arbetar effektivt med olika ingångar till lärande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-05 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/178
Kontakt
  • Virpi Dimander, 012285864
Publicerat 2024-04-24
Sista ansökningsdag 2024-05-20

Tillbaka till lediga jobb