Vård & omsorg, Berggården, Berggården Vårdboende 1234

Vill du jobba med oss?

Berggårdens vårdboende består av 5 avdelningar med sammanlagt 43 lägenheter. Enheten har inriktning på både vårdboende, demensboende och några av platserna är växelvård. Vårat arbete styrs och utgår från de boendes behov. Vi söker dig som brinner för att arbeta inom äldreomsorgen i Finspångs kommun.

Dina framtida arbetsuppgifter

Målet med vårt arbete är att våra boende ska få ett så tryggt och självständigt liv som möjligt efter sina förutsättningar och förmågor. Ditt uppdrag är att, tillsammans med dina kollegor, ge det individuella stöd som behövs för att uppnå målet. Ditt arbete innebär även att på hög nivå kunna planera, genomföra och utvärdera kvalificerad vård och omsorg och att kommunicera och samverka med anhöriga samt att vara noggrann med att dokumentera åtgärder och hälsotillstånd.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, kvällstid och helg. Vi erbjuder heltid och en del av denna kan vara på andra enheter.

Då vi har ett nära samarbete med Skedevi hemtjänst kan det förekomma att du får göra arbetspass på Skedevi.

Rollen innebär också

För att trivas hos oss bör du vara social och flexibel och ha ett öppet sinnelag och inte se förändringar som ett hinder utan som en möjlighet. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, socialt stöd, delegerade medicinska uppgifter samt serviceinsatser som städ och tvätt.

- Lockas av ett arbete som är varierat och kräver kunskap om vård och omsorg
- Tycker om att möta människor i olika situationer.
- Är en kreativ person som vågar tänka nytt och ta ansvar.
- Trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har motsvarande utbildning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses som meriterande. För uppdraget som undersköterska är datorvana önskvärt och du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Du ska vara engagerad och initiativtagande, ha ett professionellt bemötande och ha en god samarbetsförmåga. Du är en empatisk person som har en positiv attityd till ditt arbete samt vara en bidragande länk till en god arbetsmiljö.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Rejmyre
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/198
Kontakt
  • Adaleta Pasic, 012285839
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4428704
Publicerat 2023-03-31
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb