Vallonbygden AB

Vallonbygden AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs till 100% av Finspångs Kommun.
Vi äger och förvaltar cirka 2 000 lägenheter och flertalet lokaler. Här finns framtidstro, gemenskap och laganda, god ekonomi och stor möjlighet att få utveckla och utvecklas.

Mer information om oss hittar du på www.vallonbygden.se.

Vårt mål är nöjda hyresgäster och varje dag jobbar vi hårt för att uppfylla vårt löfte om ett bra boende genom hela livet. Nu söker vi dig som med passion och driv vill hjälpa oss vidare på vår resa.

Vi söker en Målare 

Som målare ingår du i ett team med flera hantverkare som ansvarar för underhåll och renovering av lägenheter och lokaler. Det kan förekomma projekt där ni behöver hjälpas åt på grund av projektets storlek och omfattning, men du utför i huvudsak arbetet ensam. De uppdrag du tilldelas varierar både i tid och svårighetsgrad. Tillsammans med organisationens hantverksgrupp planerar ni er vardag och prioriterar arbetet för att nå ett gott resultat. Du rapporterar till en servicechef i det dagliga arbetet.

Dina arbetsuppgifter:

Som målare förväntas du självständigt genomföra spackling, slipning, målning och tapetsering när det gäller underhåll och renoveringar av både större och mindre karaktär, mest lägenheter och gemensamhetsutrymmen inomhus. Du drivs av att få utföra ett projekt från start till slutförande. Du kan komma att under sommarperioden måla utomhus, så som fasader och fönster. Du har administrativa arbetsuppgifter som t.ex. fakturahantering, beställa material m.m. Övriga förekommande arbetsuppgifter i relation till tjänstens omfattning.

Kvalifikationer:

Du har yrkesutbildning som målare eller arbetslivserfarenhet inom måleriyrket. Du har minst fem års erfarenhet av att arbeta som målare. Du är strukturerad, noggrann, pålitlig och lyhörd för kundens och kollegornas önskemål. Du inger trygghet, håller vad du lovar och uppträder professionellt i alla lägen. Du är självgående då du kommer att utföra de flesta arbetsuppgifterna själv. Du är serviceinriktad och social då du möter både kunder och kollegor. Du har god datorvana samt kunskaper i Officepaketet. Du har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Villkor

Enligt kollektivavtal.

Ansökningsprocess

Vi jobbar med löpande urval och går igenom ansökningarna under tiden annonsen ligger ute.
Du kan därför få återkoppling redan innan sista ansökningsdag har passerat. Vi går igenom alla ansökningar och är du en av de kandidater som bäst matchar kravprofilen ringer vi dig för att boka en tid för intervju.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/70
Kontakt
  • Thomas Hedberg, Servicechef, 0122-24954
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb