Social omsorg, LSS/Socialpsykiatri, Gruppbostäder , Villa Höjden


Pedagog/stödpedagog till LSS verksamhet i Finspångs kommun.

Kompetens:

Du har pedagogisk utbildning med praktisk erfarenhet av olika funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa. Du har kompetens inom IBIC, lågaffektivt bemötande. Du har erfarenhet av att skapa begriplighet och sammanhang för personer med olika typer av psykiska funktionsnedsättningar genom tydliggörande pedagogik och kommunikation. Du har erfarenhet av att arbeta i en föränderlig kontext och i samverkan med andra kompetenser och professioner i nätverket runt personen.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
Ge stöd utifrån brukarens egna resurser i den dagliga livsföringen samt ge brukarna goda levnadsvillkor i form av självbestämmande, integritet och delaktighet.
Utföra och stötta arbetsgruppen i arbetet med social dokumentation, genomförandeplaner och övrig dokumentation samt i att följa upp och utvärdera insatserna.
I det brukarnära arbetet vara ett stöd till att tillämpa ett pedagogiskt arbetssätt och olika typer av alternativ och kompletterande kommunikation.
Ha fördjupad kunskap i de områden som direkt anknyter till verksamhetsområdet och vara ett stöd i att tillämpa ett pedagogiskt arbetssätt.
Vara ett stöd i omvärldsbevakning, i att skapa förutsättningar för att tillämpa evidensbaserad praktik och ett systematiskt arbetssätt samt vara resurs i tillämpningen av aktuell lagstiftning i vardagsnära situationer.


Personliga egenskaper:

Som person behöver du ha ett lösningsfokuserat förhållningsätt, positiv inställning, engagemang, drivkraft och förmåga att ta ett eget ansvar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som arbetsgivaren bedömer i tillsättandet av tjänsten

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Sista ansökningsdag 2023-06-30

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/352
Kontakt
  • Enhetschef Carina Jansson, 0122-85492
Facklig företrädare
  • Vision, 0122-85720
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb