Social omsorg, LSS/Socialpsykiatri, LSS-handläggning


LSS-handläggare till Social Omsorg

Nu söker vi en klok och trevlig LSS-handläggare till avdelningen Social Omsorg LSS-handläggare.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som LSS-handläggare träffar du människor med olika funktionsnedsättningar och förmågor. Ditt jobb är att utreda, bedöma och följa upp behov och insatser utifrån lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) Som stöd i ditt arbete får du handledning, juridisk handledning, ärendedragningar med erfarna kollegor, nära stöd från chef samt möjlighet till kompetensutveckling. Du får också välkomnande kollegor som alltid ställer upp för varandra och tillsammans skapar en god stämning. Under din första tid hos oss har du tillgång till en gedigen introduktionsplan och utsedd mentor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är duktig på att skriva och resonera i text. Du ger ett gott bemötande och samarbetar väl med alla du träffar i ditt dagliga arbete. Du har en god förmåga att möta människor i olika skeden i livet. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du vill utveckla dig själv och vara delaktig i vårt gemensamma arbete med att utveckla arbetet inom Social omsorg. Du är analytisk, strukturerad och har en förmåga att se både detaljer och helheten. Det är ett krav att du är socionom eller har annan likvärdig utbildning.

Du bör ha erfarenhet av myndighetsutövning inom LSS och SoL. Det är meriterande om du har arbetat i verksamhetssystemet Pro Capita/Life care. Det är även meriterande om du har erfarenhet av LSS-handläggning både för barn och unga samt vuxna.

Sektor Social Omsorg

Vår sektor består av 3 st verksamhetsområden och här arbetar ca 300 medarbetare med LSS-handläggning, administration, ekonomiskt bistånd, daglig verksamhet, individ och familjeomsorg, LSS/socialpsykiatri, och integration.
Tillsammans bygger vi stolthet och arbetsglädje på en arbetsplats som präglas av öppenhet och samarbete.

Aktuellt chefsområde leds av gruppchef där dina kollegor är 3 st LSS-handläggare samt 9 st administratörer. Vi söker en ny kollega då en av våra handläggare har valt att gå vidare till nya utmaningar. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi erbjuder

  • Möjlighet att arbeta både på distans och på kontoret
  • Flextid med möjlighet att sluta tidigare vissa dagar
  • Friskvårdsbidrag

Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande

Sök jobbet nu!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/128
Kontakt
  • Anita Rosenqvist, 0122-85503
Facklig företrädare
  • Vision, 0122-85720
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb