Vill du jobba med oss?

Här har du möjlighet att skicka in en spontanansökan för att arbeta som timvikarie inom äldreomsorg eller social omsorg i Finspångs kommun. En spontanansökan kan du skicka in när du vill under hela året. Det är rekryteringskonsulter som arbetar på Bemanningscentralen i Finspångs kommun som kommer att se över din ansökan och ta kontakt med dig om du kommer vidare i rekryteringsprocessen. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie inom äldreomsorg eller social omsorg. Som vikarie hos oss får du möjlighet att stödja våra verksamheter vid ordinarie personals frånvaro. 
Bemanningscentralen använder ett tidbokningssystem på internet där du som vikarie kan lägga upp de tider och dagar du kan arbeta. Utifrån de dagar du lägger dig tillgänglig för arbete kan du bli bokad när det finns ett behov i verksamheten. Som vikarie behöver du ha möjlighet att komma till arbetet med kort varsel.

Särskilt boende
På våra vårdboenden och demensboenden hjälper du brukaren med omvårdnad, de vardagliga sysslorna och andra behov som uppstår. Du arbetar tillsammans med annan personal och det är viktigt att du kan samarbeta och ta egna initiativ i arbetet. Boendena har personal dygnet runt och det finns gemensamma utrymmen som kök och dagrum.

Hemtjänst
Att arbeta inom hemtjänst innebär att du går hem till kunden i dennes hem och hjälper kunden med de behov som varje kund har beslut om. Insatserna bygger på frivillighet och är utformade så att de bidrar till att kunden kan leva ett så normalt liv som möjligt. Arbetet innebär att du har mycket eget ansvar och du arbetar ofta självständigt med hjälp av en planering för dygnet. Körkort är ett krav i några hemtjänstgrupper.

Gruppbostäder/Servicebostäder/Psykiatriboende
Bostäder med särskild service för vuxna är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Som vårdare/skötare är du delaktig i brukarens aktiviteter, det anordnas dagsutflykter till sevärdheter och andra evenemang. Arbetsuppgifterna inom dessa boenden är att ge stöd och service till brukaren utifrån brukarens behov. Det kan gälla personlig omvårdnad och vardagliga sysslor så som städ, tvätt och inköp. Samtliga boenden är bemannade dygnet runt med antingen sovande jour eller vaken natt. På vissa enheter är teckenspråk ett krav.

Daglig verksamhet
Det finns flera dagliga verksamheter runt om i kommunen, alla med olika inriktningar. I våra dagliga verksamheter ger du stöd och service till brukare utifrån deras eget behov. På så sätt skapar du förutsättningar för våra brukarna att växa och utvecklas utifrån sin egna vilja och motivation. Arbetet är förlagt dagtid på vardagar.

Vem är du?

Vi söker dig som har fyllt 18 år och som gillar att arbeta med människor samt har en god samarbetsförmåga. Du är lugn och stabil i stressade situationer och har god självinsikt. Som person är du även engagerad, flexibel och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare omvårdnadsutbildning eller arbetslivserfarenhet inom området, men det är inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som söker behöver också kunna läsa och kommunicera väl på svenska i både tal och skrift. Du behöver även ha goda datorkunskaper och god datorvana. Körkort är krav inom vissa verksamheter. Vi ser gärna att du kan arbeta ett par dagar i veckan.

Urval sker löpande, så sök redan idag! 

Vi driver Finspång framåt!

Finspång har ett rikt och varierat utbud av kultur, unika historiska miljöer och mötesplatser. Det är en levande industriort med ett starkt näringsliv med närhet till kringliggande städer. Tillsammans med näringslivet har Finspångs kommun fastslagit ett gemensamt mål att vi till år 2035 ska ha 30 000 invånare. Finspång utvecklas genom en drivkraft att möta samtiden och framtiden. Därför styrs kommunens verksamheter utifrån FN:s globala mål. Genom att agera lokalt för att påverka globalt vill vi bidra till en hållbar framtid för människor och miljö. Som medarbetare i Finspångs kommun är du vår viktigaste resurs. Du och dina kollegor förbättrar vardagen för andra – varje dag. Här får du möjlighet att göra skillnad, ge service till andra och ta ansvar för Finspångs utveckling. Tillsammans bygger vi stolthet och arbetsglädje på en arbetsplats som präglas av öppenhet och samarbete. 

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa till Finspångs kommuns bemanningscentral, 0122-850 00, som kommer att guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Del lenker


Logg inn og send melding om interesse

Tilbake til ledige stillinger