Vill du jobba med oss?

Här har du möjlighet att skicka in en spontanansökan för att arbeta som timvikarie inom måltidsservice och lokalvård i Finspångs kommun. En spontanansökan kan du skicka in när du vill under hela året. Det är rekryteringskonsulter som arbetar på Bemanningscentralen i Finspångs kommun som kommer att se över din ansökan och ta kontakt med dig om du kommer vidare i rekryteringsprocessen. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie inom måltidsservice och lokalvård. Som vikarie hos oss får du möjlighet att stödja våra verksamheter vid ordinarie personals frånvaro. 
Bemanningscentralen använder ett tidbokningssystem på internet där du som vikarie kan lägga upp de tider och dagar du kan arbeta. Utifrån de dagar du lägger dig tillgänglig för arbete kan du bli bokad när det finns ett behov i verksamheten. Som vikarie behöver du ha möjlighet att komma till arbetet med kort varsel.

Måltidsservice
Som timvikarie inom måltidsservice bidrar du till att skapa en energifylld vardag åt Finspångs kommuns invånare. Du kan arbeta som kock eller som måltidsbiträde. Som timvikarie har du ansvaret att förbereda och tillaga mat samt utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter i storkök. Arbetet är främst förlagt på dagtid på vardagar, men även helger kan förekomma.

Lokalvård
Som timvikarie inom lokalvård bidrar du till Finspångs kommuns arbetsmiljö. Du har ansvaret att vårda och städa kommunens lokaler, samt sköta rengöringen och skötseln av städmaterial och utrustning. Arbetet är förlagt på dagtid på vardagar.

Vem är du?

Vi söker dig som har fyllt 18 år och som är engagerad, flexibel och ansvarsfull. Du gillar att arbeta med människor och har en god samarbetsförmåga. Du ska kunna läsa och kommunicera väl på svenska. Vi ser även gärna att du har en utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet inom måltidsservice eller lokalvård och att du kan arbeta ett par dagar i veckan.

Vi driver Finspång framåt!

Finspång har ett rikt och varierat utbud av kultur, unika historiska miljöer och mötesplatser. Det är en levande industriort med ett starkt näringsliv med närhet till kringliggande städer. Tillsammans med näringslivet har Finspångs kommun fastslagit ett gemensamt mål att vi till år 2035 ska ha 30 000 invånare. Finspång utvecklas genom en drivkraft att möta samtiden och framtiden. Därför styrs kommunens verksamheter utifrån FN:s globala mål. Genom att agera lokalt för att påverka globalt vill vi bidra till en hållbar framtid för människor och miljö. Som medarbetare i Finspångs kommun är du vår viktigaste resurs. Du och dina kollegor förbättrar vardagen för andra – varje dag. Här får du möjlighet att göra skillnad, ge service till andra och ta ansvar för Finspångs utveckling. Tillsammans bygger vi stolthet och arbetsglädje på en arbetsplats som präglas av öppenhet och samarbete. 

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa till Finspångs kommuns bemanningscentral, 0122-850 00, som kommer att guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Del lenker


Logg inn og send melding om interesse

Tilbake til ledige stillinger