Ledningsstab, Bemanningscentral


Vill du jobba med oss?

Vill du ha ett roligt och givande sommarjobb ute på den härliga landsbygden i Finspångs kommun? Bemanningscentralen söker nu semestervikarier som vill jobba inom äldreomsorgen i Hällestad.

Vad kan vi erbjuda dig?

  • Möjlighet till bonusersättning upp till 10.000 kr!
  • Milersättning räknat från centrala Finspång
  • Fast arbetsschema under sommarperioden 2024.
  • Roligt och givande arbete där du får möjlighet att påverka människors vardag. En god erfarenhet till ditt yrkesliv oavsett vad du önskar arbeta med i framtiden.
  • Goda chanser till fortsatt arbete efter ditt vikariat.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som vårdbiträde eller undersköterska arbetar du med att hjälpa våra brukare med omvårdnad, medicin, de vardagliga sysslorna och andra behov som uppstår. Omvårdnad handlar om att hjälpa människor med saker de inte längre klarar av att göra själva. Det kan exempelvis vara att klä på sig, tvätta sig eller att äta.

Inför din anställning hos oss får du betald teoretisk och praktisk introduktion så att du känner dig säker i dina framtida arbetsuppgifter. 

Hällestadgården

Hällestadgården består av ett särskilt boende och två demensavdelningar. Du arbetar tillsammans med annan personal i nybyggda lokaler och det är viktigt att du kan samarbeta men även ta egna initiativ i arbetet. Boendena har personal dygnet runt och det finns gemensamma utrymmen som kök och dagrum.

Rollen innebär också

När du arbetar som semestervikarie bland våra verksamheter ingår det varierande arbetstider. Vissa dagar börjar du tidig morgon, andra dagar kan du börja senare på dagen för att sluta senare på kvällen. Våra verksamheter har behov av personal dygnet runt så det ingår även helgarbete. Vi har även behov av dig som är intresserad av att arbeta vaken natt. När du arbetar under kvällar, helger och nätter får du extra ersättningstillägg på din timlön utifrån obekväm arbetstid, kallad Ob-ersättning.

I arbetet ingår det även visst administrativt arbete i form av dokumentation av de boendes insatser. Detta görs digitalt.  I Finspångs kommun tillämpar vi även rökfri arbetstid. 

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad och har ett intresse för att hjälpa människor. Du kan samarbeta väl med kollegor och har god självinsikt där du påvisar personlig mognad. Vidare behöver du kunna vara lugn och stabil i olika arbetssituationer. Om du har någon relevant utbildning som exempelvis vårdbiträde eller undersköterska är detta meriterande, men det är inget krav för tjänsten.

Krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i svenska. För att kunna utföra arbetet behöver du kunna förstå, tala och skriva på svenska. Du behöver även ha fyllt 18 år innan din anställning börjar. Detta för att kunna utföra alla arbetsuppgifter som ingår i tjänsten för att kunna stödja våra boende enligt lagen om SoL och vid behov delegerade uppgifter enligt HSL. 

Krav för tjänsten är dessutom att du ska kunna ta dig till arbetsplatsende satta arbetstiderna. Det innebär att du behöver du ha körkort och tillgång till bil, alternativt att du bor på gång- eller cykelavstånd så att du kan säkra att du kan ta dig till arbetsplatsen till dina arbetstider. Kollektivtrafiken är inte ett alternativ för att ta sig till arbetsplatsen de arbetstider som krävs. 

Urval pågår löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-06-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/176
Kontakt
  • Anna Gevhagen, Anna.gevhagen@finspang.se
  • Emma Andersson, Emma.andersson4@finspang.se
  • Ullis Sandberg, 0122-85561
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4428704
Publicerat 2024-04-23
Sista ansökningsdag 2024-05-23

Tillbaka till lediga jobb