Ledningsstab, HR-avdelningen


Vill du jobba med oss?

HR-avdelningen tillhör ledningsstaben och arbetar konsultativt med stöd till chefer, medarbetare och förtroendevalda i alla löne- och HR-relaterade frågor i hela organisationen, samt till de kommunala bolagen. Vi har en HR-konsult som går till nytt uppdrag därför söker vi nu en ny kollega till oss på HR-avdelningen.

Kommunens ledstjärnor är ansvar, serviceanda och utveckling och vi ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt arbete med öppet arbetsklimat där du kommer att arbeta med HR-stöd. På avdelningen arbetar ytterligare 6 HR-konsulter, 1 bemanningscontroller, 2 HR-handläggare och 7 lönespecialister.  

Dina framtida arbetsuppgifter

Stor del av tjänsten innebär att konsultera dvs. stötta och vägleda chefer när det gäller alla HR-relaterade frågor. Vi söker dig som har ett stort intresse för HR-frågor med erfarenhet av arbetsrätt och rehabilitering. 

Du bidrar med din kompetens i lag- och avtalstolkning. Du kommer också ges möjlighet att arbeta med utvecklings- och förändringsprocesser. I tjänsten ingår också en del utredningsarbete och administration. Du har en akademisk utbildning som personalvetare eller motsvarande kompetens. Du har erfarenhet av operativt HR-arbete. Du är kommunikativ och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, framförallt i svenska språket.

Vem är du?

Som person är du engagerad, flexibel och du anpassar ditt arbete utifrån de förändringar som sker inom organisationen. Du uppskattar en miljö där du arbetar under eget ansvar. Du har starkt kundfokus och förmåga att skapa förtroenden hos chefer, kollegor och medarbetare. Du tar initiativ samt har en positiv grundinställning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/158
Kontakt
  • Helén Wallman, 0122-85213
Facklig företrädare
  • Vision, 0122-85720
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb