Samhällsbyggnad, Fastighetsavdelning

Vill du jobba med oss?

Som brandskyddsansvarig på Finspångs kommuns fastighetsenhet blir du en del av sektor
samhällsbyggnad. Här finns, utöver fastighetsenheten, även Finspångs räddningstjänst, bygg- och miljöenheten, planeringsenheten, strategenheten och serviceavdelningen som består av måltidservice, lokalvårdservice och transportservice.

Fastighetsenheten förvaltar ca 165 000 m² och du blir en viktig del i maskineriet som får det hela att fungera tillsammans med chef, förvaltare, lokalstrateger, tekniker, värdar och vaktmästare.

Att ha effektiva fastigheter som utgår från våra verksamheters behov är vårt överordnande mål och för att lyckas med det behöver vi vara kompetenta, lyhörda, ansvarstagande, ha en förmåga att se helheter och skapa förtroendeingivande samarbeten.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som brandskyddsansvarig kommer du att arbeta med att förbättra brandsäkerheten i våra fastigheter genom att utföra, samordna och utveckla det systematiska brandskyddsarbetet. Du planerar och utför ditt arbete självständigt och genomför enklare, praktiska åtgärder vid behov. 

I tjänsten ingår även att vara behjälplig vid hantering och projektledning av om- och tillbyggnationer samt reparationer och underhållsåtgärder.   

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med systematiskt brandskyddsarbete och har goda kunskaper om lagstiftning inom brandskyddsområdet. Du är pedagogisk, tydlig och har god kommunikativ förmåga.

Vi ser gärna att du har en brandingenjörsexamen eller motsvarande utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdigt. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och kan även läsa och förstå engelsk facklitteratur inom området. Då stora delar av arbetet utförs digitalt är du en van IT-användare som har lätt för att lära, och använda, nya system.

Vi söker dig som är självgående, noggrann, flexibel och strukturerad. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Urval och intervjuer kommer ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/255
Kontakt
  • Patrik Eriksson, 012285391
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-08-04

Tillbaka till lediga jobb