Ledningsstab, Bemanningscentral


Vill du jobba med oss?

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du har möjlighet att göra skillnad? Då kan ett semestervikariat i Finspångs kommun vara rätt arbete för dig! Bemanningscentralen söker nu semestervikarier inför sommaren 2023 till hemtjänsten inom sektor vård och omsorg. 

När du arbetar inom hemtjänsten får du ett varierat och aktivt arbete. Ett bra alternativ för dig som vill få möjlighet att röra på dig och vara ute i sommar när du förflyttar dig mellan kunderna. 

Att arbeta som semestervikarie

Att arbeta semestervikarie under sommaren 2023 innebär att du arbetar på schema under ett antal veckor mellan 1 juni - 31 augusti. Det finns stora chanser till fortsatt arbete efter semesterperioden. 

Möjlighet till extra ersättning
Denna sommar finns möjlighet att som semestervikarie inom Vård-och omsorg i centrala Finspång att ta del av extra ersättning upp till 7000 kr. En förutsättning är att du då kan ta ett schema utan egna önskemål. 

Dina framtida arbetsuppgifter

Hemtjänst 
Att arbeta inom hemtjänst innebär att du åker hem till kunden och hjälper till med de behov som kunden har beslut om. Insatserna bygger på frivillighet och är utformade så att de bidrar till att kunden kan få stöd i dennes vardag. Arbetsuppgifterna innefattar att bland annat hjälpa till med omvårdnad och hygien, städning, inköp, tvätt, måltider, promenader och mediciner. Arbetsuppgifterna innefattar även dokumentation enligt lagkraven. Arbetet innebär att du har mycket eget ansvar och du arbetar ofta självständigt med hjälp av en planering för dygnet. Du behöver kunna arbeta dag, kväll och helg. 

 

Vem är du?

Du som söker gillar att arbeta med människor och har en god samarbetsförmåga. Du är lugn och stabil i stressade situationer och har god självinsikt. Som person är du även engagerad, flexibel och ansvarsfull. Vi ser det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom området, eller omvårdnadsutbildning så som vårdbiträde eller undersköterska, men det är inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du behöver ha fyllt 18 år innan din anställning börjar. Detta för att kunna utföra alla arbetsuppgifter som ingår i tjänsten för att kunna stödja kunden enligt socialtjänstlagen samt vid behov delegerade uppgifter enligt hälso- och sjukvårdslagen. 

Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska i både tal och skift, och vi ser gärna att du har goda datorkunskaper samt god datorvana. Körkort är meriterande, men inget krav. 

 

Urval sker löpande, så sök redan idag! 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2023-06-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 75 %/ 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/263
Kontakt
  • Anna Gevhagen, 0122-85499
  • Emma Andersson, 0122-85491
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4428704
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Wróć do ofert pracy