Ledningsstab, Bemanningscentral


Vill du jobba med oss?

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du har möjlighet att göra skillnad? Då kan ett semestervikariat i Finspångs kommun vara rätt arbete för dig! Bemanningscentralen söker nu semestervikarier inför sommaren 2023 till särskilt boende inom sektor vård och omsorg.

Att arbeta som semestervikarie

Att arbeta semestervikarie under sommaren 2023 innebär att du arbetar på schema under ett antal veckor mellan 1 juni - 31 augusti. 

Att arbeta inom särskilt boende är roligt, givande och värdefullt. Nedan kan du läsa mer om vad arbetet innebär. 

Möjlighet till extra ersättning
Denna sommar finns möjlighet att som semestervikarie inom Vård-och omsorg att ta del av extra ersättning upp till 7000 kr när du arbetar inom centralorten. En förutsättning är att du då kan ta ett schema utan egna önskemål. 

Dina framtida arbetsuppgifter

Särskilt boende
På vårdboende och demensboende hjälper du brukaren med omvårdnad, de vardagliga sysslorna och andra behov som uppstår. Du arbetar tillsammans med annan personal och det är viktigt att du kan samarbeta och ta egna initiativ i arbetet. Boendena har personal dygnet runt och det finns gemensamma utrymmen som kök och dagrum.  Här jobbar du både dag/kväll och helg. 

 

Vem är du?

Du som söker gillar att arbeta med människor och har en god samarbetsförmåga. Du är lugn och stabil i stressade situationer och har god självinsikt. Som person är du även engagerad, flexibel och ansvarsfull. Vi ser det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom området, eller omvårdnadsutbildning så som vårdbiträde eller undersköterska, men det är inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du behöver ha fyllt 18 år innan din anställning börjar. Detta för att kunna utföra alla arbetsuppgifter som ingår i tjänsten för att kunna stödja kunden enligt socialtjänstlagen samt vid behov delegerade uppgifter enligt hälso- och sjukvårdslagen. 

Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska i både tal och skift, och vi ser gärna att du har goda datorkunskaper samt god datorvana. Körkort är meriterande, men inget krav. 

Urval sker löpande, så sök redan idag! 

 Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 75 %/ 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/287
Kontakt
  • Anna Gevhagen, 0122-85499
  • Emma Andersson, 0122-85491
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4428704
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Tillbaka till lediga jobb