Ledningsstab, Bemanningscentral


Vill du jobba med oss?

Vill du ha ett roligt och givande sommarjobb ute på den härliga landsbygden i Finspångs kommun? Bemanningscentralen söker nu semestervikarier som vill jobba i Rejmyre på vårt särskilda boende Berggården eller inom Skedevi hemtjänst.

Vad innebär det att arbeta som semestervikarie?
Att jobba som semestervikarie är ett omväxlande och betydelsefullt arbete. Att arbeta som semestervikarie under sommaren 2023 innebär att du arbetar på schema under ett antal veckor mellan 1 juni - 31 augusti.

Möjlighet till extra ersättning
När du jobbar som semestervikarie inom Vård-och omsorg i ytterområdet Rejmyre har du möjlighet att ta del av extra ersättning upp till 10 000 kr! En förutsättning är att du då kan ta ett schema utan egna önskemål. 

Reseersättning för dig som arbetar i ytterområde i sommar
När du arbetar som semestervikarie i Rejmyre så står arbetsgivaren för milersättning räknat från centrala Finspång till och från din arbetsplats. 

Dina framtida arbetsuppgifter

Berggården Särskilt boende
På Berggården i Rejmyre finns det 44 lägenheter som samtliga är permanenta vårdboendeplatser. Där hjälper du brukaren med omvårdnad, träning, de vardagliga sysslorna och andra behov som uppstår. Det förekommer även sjukvårdande insatser som ordineras av sjuksköterska eller läkare. Det finns fysioterapeut och arbetsterapeut kopplat till boendet. Boendet har personal dygnet runt och det finns gemensamma utrymmen som kök och dagrum. Här jobbar du både dag/kväll samt helg. Då du arbetar tillsammans med annan personal är det viktigt att du kan samarbeta och ta egna initiativ i arbetet.

 

Skedevi Hemtjänst 
Att arbeta inom hemtjänst innebär att du åker hem till kunden i dennes hem och hjälper kunden med de behov som denne har beslut om. Insatserna bygger på frivillighet och är utformade så att de bidrar till att kunden kan få stöd i dennes vardag. Arbetsuppgifterna innefattar att bland annat hjälpa till med omvårdnad och hygien, städning, inköp, tvätt, måltider, promenader och mediciner. Arbetsuppgifterna innefattar även dokumentation enligt lagkraven. Arbetet innebär att du har mycket eget ansvar och du arbetar ofta självständigt med hjälp av en planering för dygnet. Du behöver kunna arbeta dag, kväll och helg. B-körkort är ett krav då du rör dig med bil mellan kunderna. På landsbygden kan det vara längre avstånd mellan kunderna och därav förekommer det en del restid. Det innebär ofta lite färre besök och du får även mer tid mellan besöken.

Vem är du?

Du som söker gillar att arbeta med människor och har en god samarbetsförmåga. Du är lugn och stabil i stressade situationer och har god självinsikt. Som person är du även engagerad, flexibel och ansvarsfull. Vi ser gärna att du har goda datorkunskaper samt god datorvana. Det är önskvärt om du har egen bil så du kan ta dig till och från arbetsplatsen. Vi ser det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom området, eller omvårdnadsutbildning så som vårdbiträde eller undersköterska, men det är inget krav för tjänsten.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Krav för tjänsten
Du behöver ha fyllt 18 år innan din anställning börjar. Detta för att kunna utföra alla arbetsuppgifter som ingår i tjänsten för att kunna stödja brukarna enligt socialtjänstlagen samt vid behov delegerade uppgifter enligt HSL. Krav för tjänsten är även goda kunskaper i svenska i både tal och skift. B-körkort är ett krav för arbete inom Skedevi hemtjänst. 


Vi arbetar löpande med rekryteringen så sök redan idag!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75 %/ 100%
Ort Katrineholm
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/288
Kontakt
  • Anna Gevhagen, 0122-85499
  • Emma Andersson, 0122-85491
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4428704
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Tillbaka till lediga jobb