Vård & omsorg, Hälso- och sjukvårdsorganisationen, Hemsjukvård Rehab

Vård & omsorg, Hälso- och sjukvårdsorganisationen, Hemsjukvård Rehab

 

Vill du jobba med oss?

Har du ett genuint intresse för människor och vill arbeta i en trivsam, utvecklande och inbjudande miljö. Då ska du jobba på Rehabenheten i Finspångs kommun. Här hittar du 16 stycken prestigelösa och ambitiösa kollegor i varierande ålder med olika kunskaper och erfarenheter. Vi månar om varandra och vill att alla ska trivas. 

 

Beskrivning

Hälso- och sjukvårdsorganisationen i Finspång är en organisation bestående av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor. Vårt uppdrag är att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser i särskilt boende, hemsjukvård och i verksamheter enligt LSS. I Finspångs kommun finns även en MAR som kan ge stöd i patientsäkerhetsfrågor. Din kompetens behövs och överförs i samarbetet med olika professioner. Som fysioterapeut skapar du förutsättningar för att förändra individens livskvalitet med dina insatser. Vår viktigaste uppgift i teamet är att ha patientens välmående i fokus.

Dina framtida arbetsuppgifter

Tjänsten är riktad mot förflyttningsteamet uppdrag och fokus kommer att vara mot de arbetsuppgifterna men du kommer även jobba med andra fysioterapeutiska arbetsuppgifter som ligger inom Rehabenhetens uppdrag. 

Förflyttningsteamets uppdrag: 
• Skapa koncept och genomföra kontinuerliga utbildningar i 
förflyttningsteknik för sektorns samtliga medarbetare
• Vara ett konsultativt stöd för verksamheterna i enskilda 
förflyttningsmoment hos brukare. 
• Ansvara för utprovning, beställning och hantering av arbetstekniska 
hjälpmedel.

Som fysioterapeut på Rehabenheten arbetar du både i ordinärt och särskilt boende. Du kommer bedöma, planera, genomföra och följa upp rehabiliteringsåtgärder. Detta kan innebära att skapa och prova ut träningsprogram, förskriva hjälpmedel, skriva bostadsanpassningsintyg samt delegera uppgifter så som TENS, tippbräda och kontrakturprofylax. Du kommer att jobba enskilt men även i team med andra professioner. Arbetet innebär även ofta kontakt med anhöriga, hemtjänst samt kollegor i Regionen.

 

Vem är du?

För att må bra i rollen behöver ha en god samarbetsförmåga, vara strukturerad men samtidigt vara flexibel. Du kan ta egna beslut och arbeta självständigt när det behövs. Du är van att använda datorn som arbetsredskap och har erfarenhet av att dokumentera. Du vill vara med och skapa en god arbetsmiljö.

 

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, gärna med tidigare erfarenhet av yrket. Men även du som är ny i yrket är välkommen att söka.

 

 Vad kan vi erbjuda dig?

 Vi erbjuder ett flexibelt arbete där du verkligen gör skillnad. Du planerar själv dina arbetsdagar men kan prioritera om när det behövs i verksamheten. Finspångs Kommun erbjuder friskvårdsbidrag och möjlighet att växla din semesterdagsersättning mot extra semesterdagar samt andra förmåner via Benify. Vi tillämpar också flextid i viss utsträckning.   

 Denna annons avser en tillsvidareanställning.

B-körkort är ett krav.

 

Välkommen till oss på Rehabenheten!

 

        Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/300
Kontakt
  • Anna Ahlenius, 012285883
Facklig företrädare
  • Fysioterapeuterna, 010-1033457
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Wróć do ofert pracy