Finspångs kommun

Vill du jobba med oss?

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du har möjlighet att göra skillnad? Då är Hårstorpsgården rätt arbetsplats för dig. Hårstorpsgården är ett vårdboende som består av 2 våningar med sammanlagt 24 lägenheter. Vårt arbete styrs och utgår från de boendes behov

Dina framtida arbetsuppgifter

Målet med vårt arbete är att våra boende ska få ett så tryggt och självständigt liv som möjligt efter egna förutsättningar och förmågor. Ditt uppdrag är att tillsammans med kollegor arbeta för att ge våra boende en meningsfull dag. I det dagliga arbetet ingår att planera, utföra och utvärdera arbetsuppgifter inom vård och omsorg och att läsa och dokumentera åtgärder och hälsotillstånd i journalsystemet Life care.

Du kommer vara kontaktman för ett antal boende vilket bland annat innebär att du ska göra genomförandeplan och samverka med dennes anhöriga.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, kvällstid och helg. Vi erbjuder heltid och en del av denna tid kan förläggas på annan enhet.

Rollen innebär också

För att trivas hos oss bör du vara social och flexibel och vara lösningsfokuserad. I arbetet ingår personlig omvårdnad, socialt stöd, delegerade medicinska uppgifter samt serviceinsatser som städ och tvätt.

-Lockas av ett arbete som är varierat och kräver kunskap om vård och omsorg

-Tycker om att möta människor i olika situationer

-Trivs med att jobba i Team och stötta dina kollegor

Vem är du?

Vi söker dig som är undersköterska eller har motsvarande utbildning. Erfarenhet av liknande arbete ses som meriterande. Du ska ha kunna behärska svenska språket i tal och skrift och ha datavana. Du ska ha ett professionellt bemötande och ha en god samarbetsförmåga.

Du är positiv till ditt arbete och har förmåga att se möjligheter och trivs med att jobba med äldre.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20230904
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/341
Kontakt
  • Tåwe Henriksson, 0122-85571
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4428704
Publicerat 2023-06-05
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tillbaka till lediga jobb