Rektorsområde S, Storängsskolan

Vill du jobba med oss?

Storängsskolan är en skola som har ett stort engagemang och arbetsglädje. All personal ser möjligheter att tillsammans med eleverna skapa en god lärmiljö. På Storängsskolan går det ca 400 elever i årskurserna F-5.  Årskurs 1 består av tre klasser och vi söker nu ytterligare en klasslärare till detta arbetslag. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Möjlighet att arbeta i Utbildningsorten Finspång och på Storängsskolan!

Du kommer att ingå i ett årskurslag med personal från tre parallellklasser som utifrån läroplanen utformar och utvecklar verksamheten. Storängsskolan är en stor skola vilket gör att samarbete är vår styrka.

Dina framtida arbetsuppgifter?

Du kommer att få ta emot eleverna vid terminsstart och vara klasslärare i den klassen. Som lärare har arbetar du med den hela den pedagogiska verksamheten i en klass och ger eleverna arbetsglädje. Du hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som personlig utveckling och du arbetar med elevgruppen som en styrka där du ser att olikheter berikar. Du organiserar en fin och trygg lärandemiljö åt eleverna.

Rollen innebär också?

Vi tar tillvara på din kompetens och ser gärna att du är delaktig i att utveckla verksamheten på Storängsskolan.

Vem är du?

Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. En stark sida är också att du är strukturerad och arbetar målinriktat för hög måluppfyllelse och trivsel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vilkor- Intervjuer och rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230807 eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/409
Kontakt
  • Sophie Thornestedt, 0122-85661
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Wróć do ofert pracy