Bergska gymnasiet

Vad kan vi erbjuda dig?

Bergska gymnasiet är en kommunal gymnasieskola centralt beläget i Finspång i Bildningens moderna och fräscha lokaler. Vi är en FN-certifierad skola och EPAS skola med fokus på globala frågor och Agenda 2030. På skolan går ca 190 elever på skolans 3 högskoleförberedande program och 2 yrkesprogram. Skolan kan lätt nås med kollektivtrafik.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetet består av undervisning där matematik utgör den största delen. Under läsåret 23/24 innehåller tjänsten endast matematikundervisning men kommer följande år fyllas på med fysikundervisning. 

Rollen innebär också

I tjänsten ingår också att delta i olika marknadsföringsinsatser för skolan samt arbeta med systematiskt kvalitetsarbete/skolutveckling.

Tjänsten kräver att du även är självgående, flexibel samt har lätt för att skapa relationer och samarbeta med andra.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i att undervisa i matematik och fysik på gymnasienivå. Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av variation och delaktighet. Du har en god pedagogisk insikt och förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-07
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/423
Publicerat 2023-06-05
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Wróć do ofert pracy