Grundskola N

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande. Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. Vi arbetar aktivt för att implementera de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030.


Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har ca 1800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018. Vi siktar på att söka Sveriges Kvalitetskommun 2021.


Finspångs kommun har idag drygt 21 700 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.


 

Beskrivning

På Nyhemsskolan går det ca 275 elever i årskurs 7-9. Vår verksamhet präglas av trygghet, lärande, trivsel och arbetsglädje där eleven sätts i centrum. Vi arbetar målmedvetet för att skapa tillit och förtroende mellan elev och personal och skapa förutsättningar för att elever ska kunna känna trygghet, ha framtidstro och utveckla sina kunskaper. Hos oss ska varje individ ha möjlighet att utvecklas för att uppnå sin egen potential och det gäller såväl elev som personal. Känner du att du vill vara en del av Nyhemsskolan och vår verksamhetsidé med fokus på ”trygghet, kunskap och framtidstro”, ska du söka tjänsten hos oss.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är behörig lärare i No och vill vara med och driva samt utveckla vår verksamhet. En verksamhet som möjliggör kreativa lärmiljöer med ett digitalt förhållningssätt är också en skola som möter framtiden, vi vill att du är delaktig i att driva denna process. Mentorskap ingår i uppdraget och naturligtvis ett ansvar att tydliggöra lärandeprocessen där en strävan mot elevernas nästa kunskapsnivå alltid tydliggörs och prioriteras. Du ingår i ett arbetslag och är delaktig i skolans mål och utveckling. Det finns även möjlighet att förlägga uppdraget som en förstelärartjänst och då finns ett utökat uppdrag som bl.a. innebär att inspirera och engagera dina kollegor samt bidra till skolans ökade måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Du är närvarande, nyfiken och nytänkande. Du jobbar formativt och har ett kollegialt förhållningssätt. Centralt i din undervisning finns kommunikation, kreativitet och kritiskt tänkande. Självklart är du behörig. För ett försteläraruppdrag så krävs minst fyra år väl vitsordat arbete med undervisning men vi vill även möjliggöra för en eventuell anställning av kompetent erfaren eller nyutexaminerad lärare utan ett försteläraruppdrag. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut ges och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20190812
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/141
Kontakt
  • Magnus Stark, 072-5114301
Facklig företrädare
  • Maria Tvetström, LR , 072-521 63 10
Publicerat 2019-05-06
Sista ansökningsdag 2019-06-17

Tillbaka till lediga jobb