Bergska gymnasiet, Bildningen

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande. Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. Vi arbetar aktivt för att implementera de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030.


Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har ca 1800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018. Vi siktar på att söka Sveriges Kvalitetskommun 2021.


Finspångs kommun har idag drygt 21 700 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.


 

Beskrivning

Bergska gymnasiet är en kommunal gymnasieskola centralt beläget i Finspång i Bildningens moderna och fräscha lokaler. På skolan går ca 260 elever på såväl högskoleförberedande program som yrkesprogram. Skolan kan lätt nås med kollektivtrafik.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av undervisning i ekonomiämnen samt mentorskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i att undervisa i ekonomiämnen på gymnasienivå. Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har en god pedagogisk insikt och förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill.

Som person är du självgående, flexibel samt har lätt för att samarbeta med andra och skapa relationer.

Villkor

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut. Rekrytering kan komma att ske fortlöpande under annonseringsperiod. Sista ansökningsdag är dock 20190625Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/189
Kontakt
  • Tangra Brussander, 0722474155
Facklig företrädare
  • Per Sjöborg, LR, 072-9759804
Publicerat 2019-06-12
Sista ansökningsdag 2019-06-24

Tillbaka till lediga jobb