Grosvadsskolan, Finspångs kommun


Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande.

Finspångs kommun har idag drygt 22 000 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. I arbetet med detta är skolor och utbildning utpekade som centrala framgångsfaktorer. Finspångs kommun arbetar aktivt för att de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030, ska prägla kommunens styrning och ledning.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har cirka 1 800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av undervisning i matematik. Tjänsten går att kombinera med annat ämne. Skolan har elever från årskurs 6-9 och du kommer att undervisa i en till två årskurser. Från vårterminen 2019 arbetar Grosvadsskolan med heltidsmentorer. Detta innebär att du som pedagog inte kommer ansvara för mentorskapet för en elevgrupp utan får mer tid att ägna dig åt det pedagogiska arbetet, utveckla din egen undervisning och skapa tid för att utveckla din egen lärarroll. Du kommer fortfarande att ansvara för elevomdömen och sedvanlig dokumentation inför utvecklingssamtalen.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i att undervisa i matematik och gärna något annat ämne. Vi ser gärna att du är intresserad och har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt i det flerspråkiga klassrummet. Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 200107 eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/272
Kontakt
  • Eva-Britt Junkka, 072-143 83 66
Publicerat 2019-10-31
Sista ansökningsdag 2019-11-21

Tillbaka till lediga jobb