Samhällsbyggnad, Fastighetsavdelning

Beskrivning
Fastighetsenheten är placerad på sektor samhällsbyggnad som även inrymmer planerings- och exploateringsfrågor, räddningstjänst, miljö- och bygglov samt serviceverksamheterna transporter, lokalvård samt måltider. Vår framtid vill vi göra hållbar, miljö- och klimatmässigt, socialt samt ekonomiskt.

Att ha effektiva fastigheter som utgår från våra verksamheters behov är vårt överordnande mål som nybildad fastighetsenhet. För att lyckas med detta behöver vi vara kompetenta, lyhörda, ansvarstagande och ha en förmåga att se helheter och skapa förtroendeingivande samarbeten.
Känner du dig hemma i denna beskrivning är du sannolikt den kollega vi söker.

Arbetsuppgifter
Vill du få möjligheten att vara med från början till slut och se helheten i ditt arbete? Är du en erfaren byggprojektledare som vill vara med och bygga och påverka Finspångs kommuns olika fastigheter? Vi har spännande projekt framför oss. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor på fastighetsavdelningen som består av chef, kundansvariga förvaltare, lokalstrateger samt fastighetstekniker.

Som byggprojektledare kommer du att i byggherrerollen arbeta med förstudiearbete, programarbete, upphandling, projektledning och garantiförvaltning. Du genomför självständigt uppdrag från början till slut och har ansvar för tid, ekonomi, omfattning samt kvalité. I rollen gör du ekonomiska, tekniska och sociala avvägningar avseende utförande utifrån bästa användandet av skattemedel. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är högskoleingenjör, gärna inom bygg. Vi ser det som fördelaktigt om du har en mångårig erfarenhet av att leda byggnadsprojekt. Har du erfarenhet av LOU är det en fördel men det är inte ett krav. Till denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga kompetenser. För att lyckas som byggprojektledare hos oss är du strukturerad, analytisk, beslutsam och driven. Du inger förtroende och har god förmåga att skapa nätverk, är van att leda möten och har god förhandlingsvana. Du har ett genuint intresse för byggprojekt.

Erfarenhet krävs. 

Villkor 
Enligt kollektivavtal

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.  Vi tillämpar individuell lönesättning så det är önskvärt att du anger ditt löneanspråk. Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/625
Kontakt
  • Helene From, chef sektor samhällsbyggnad, 0122-85060
  • Tobias Andersson, fastighetschef, 0122-85693
Facklig företrädare
  • Eva Jägerhed, Vision, 0122-85720
Publicerat 2020-07-09
Sista ansökningsdag 2020-08-16

Tillbaka till lediga jobb