Vård & omsorg, Hälso- och sjukvårdsorganisationen

Beskrivning

Är du en engagerad distriktssköterska med intresse att utvecklas tillsammans med oss i hemsjukvården? Då är det dig vi söker!

Hälso- och sjukvårdsorganisationen i Finspång är en organisation som innefattar sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, dietist, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vårt uppdrag är att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser i särskilt boende, hemsjukvård och i verksamheter enligt LSS.

I hemsjukvården är grundprincipen att den som behöver hälso- och sjukvård i hemmet ska få den av oss inom hemsjukvården. Patientunderlaget är indelat i 6 st hemtjänstområden och vi utgår från gemensamma lokaler centralt i Finspång. Vi har ett nära samarbete med Region Östergötland och Närsjukvården i Finspång vilket bland annat innebär det att vi har avtal om att utföra vissa insatser åt varandra samt att vi har en ansvarig läkare för hemsjukvårdens patienter.

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska i Finspångs kommun erbjuder vi dig ett omväxlande arbete, kompetenta kollegor och bra arbetstider. Vi skräddarsyr din introduktion och du har möjlighet att få en mentor.

Du kommer arbeta som en del av ett team med medicinska insatser i patientens hem och besöken är av både planerad och oplanerad karaktär. För att nyttja din kompetens som distriktssköterska på bästa sätt så kommer du i huvudsak vara inriktad mot ett specifikt hemtjänstområde men även arbeta med övergripande frågor.

En viktig del i arbetet är att tillsammans med övriga distriktssköterskor utveckla er yrkesroll och samarbetet med övriga professioner. Detta med målet att hålla så hög patientsäkerhet och kvalité på våra hälso- och sjukvårdsinsatser som möjligt.

Kvalifikationer

  • Legitimation som distriktssköterska
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt
  • God datorvana
  • B-körkort

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Villkor

Tillsvidareanställning 100%.
Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-05-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/819
Kontakt
  • Erik Eriksson, 0122-85883
Facklig företrädare
  • Åsa Andersson, Vårdförbundet, 070-5601669
Publicerat 2021-01-15
Sista ansökningsdag 2021-02-15

Tillbaka till lediga jobb