Vård & omsorg, SÄBO

Vill du jobba med oss?

Är du driven, utvecklingsfokuserad och samtidigt når resultat genom att motivera och leda andra? Vill du ha ett arbete där du kan göra skillnad? Ett arbete som är både utmanande, meningsfullt och där den ena dagen aldrig är den andra lik? Bli vår nya kollega och sök någon av tjänsterna  som enhetschef på Hällestadgården eller Berggården! Särskilda boenden i Finspång består av 6 enheter. I tätorten finns fyra utav dem och på landsbygden två, där vi nu söker enhetschefer.

Vi söker en enhetschef till Hällestadgården. Som en av två enhetschefer på Hällestadgården kommer du att ha ett nära samarbete och driva verksamheten tillsammans med din närmaste chefskollega, samt enhetschefen för Hällestad hemtjänst, som också utgår från lokalerna.

Till Berggården i Rejmyre söker vi en enhetschef. På Berggården kommer du att ha ett nära samarbete med enhetschefen för Skedevi hemtjänst och samordnare, administratör och sjuksköterskorna som finns på enheten.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som chef har du personalansvar, samt ansvar för verksamhetens resultat avseende brukarkvalitet och ekonomi. Ledarskapet i Finspångs kommun kännetecknas av kompetens och tydlighet och som stöd för dig som chef genomförs bland annat chefs- och ledarutvecklingsprogram regelbundet. Dina närmsta kollegor förutom chefskollega på enheten är enhetschefer inom sektorn, ekonom, HR-konsult samt andra sakkunniga handläggare. Du ingår i ledningsgruppen för särskilda boenden och rapporterar till ansvarig verksamhetschef. Sektor vård och omsorg har som vision att erbjuda Sveriges bästa äldreomsorg och som chef får du möjlighet till inflytande och påverkan i organisationen där huvuduppgiften är att driva och utveckla verksamheten. Sektor vård och omsorg har påbörjat en spännande resa i digital transformation samt arbetet med omställningen till nära vård. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor:

ANSVAR: Vi tar initiativ, är engagerade och genomför fattade beslut. Vi är medskapande och tar ansvar för resultatet.

SERVICEANDA: Vi har brukaren i fokus. Vi möter varje människa med respekt.

UTVECKLING: Vi tänker nytt, omprövar och finner nya lösningar. Vi tar tillvara på kreativitet och samverkan.

Vem är du?

Vi söker dig som har examen från relevant högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap, ekonomi, arbetsrätt samt kunskap inom verksamhetsområdet vård och omsorg. Andra kompetenser och erfarenheter som bidrar till framgång i uppdraget är: - Ett tydligt verksamhets- och brukarfokus - Att vara en kommunikativ och trygg ledare - Förmåga att motivera och inspirera - Tydlig i ditt ledarskap och förmåga att delegera - Erfarenhet att arbeta med utveckling, förbättring och kvalitet.

Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift, är ett krav för tjänsten.

Vi vill att du som söker är lyhörd och kan ta tillvara medarbetarnas kompetens och utvecklingsmöjligheter. Du agerar affärsmässigt utifrån en helhetssyn vilket bland annat innebär en ekonomisk medvetenhet i förhållande till den egna verksamheten och i förhållande till hela kommunkoncernen. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Efter att ansökningstiden löpt ut kommer urvalet ske under sommaren. Intervjuer planeras till sista veckan i augusti. Tillträde till Hällestadgården planeras från årsskiftet 2024/2025 och Berggården enligt överenskommelse efter att erforderliga beslut om tjänsterna fattats. Skriv i din ansökan vilken av tjänsterna du söker eller om du är intresserad av båda.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2025-01-06 och enl. överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hällestad/ Rejmyre
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/180
Kontakt
  • Pernilla Johansson, 0122-85044
Facklig företrädare
  • Vision, 0122-85720
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb